|
|
olej z opuncji figowej
Opuncja figowa zwana również Opuntia Indica rośnie w Meksyku. Jest to roślina z małą ilością kolców, która była uprawiana była w czasach Azteków. Do europy dotarła przywieziona przez hiszpańskich żeglarzy. Rodzina opuncji liczy ok. 250 różnych odmian. Olej z opuncji figowej ma silne działanie przeciwzmarszczkowe i przeciwutleniające - regeneruje skórę, odmładza ją.
http://info.news24.slask.pl/
![]() data dodania wpisu: 10-12-2009
Keywords: perfumy naturalne, zapach perfum perfumy, dobór perfumy, zestawy zapachów, Kosmetyki, perfumy, oleje Kosmetyki naturalne, Mydło aleppo
|
Google IP : 0 |
MSN IP : 0 |
Yahoo! IP : 0 |
Google BL : 0 |
MSN BL : 0 |
Yahoo! BL : 0 |
wpis umieszczony jest w podkategoriach:
tagi:
0
5
0
0
7
0
